Zo blijft jouw kantoorbaan in de lente ook leuk!

25 maart 2013

Lifestyle, Maatschappij, Werk

Je bent aan het werk, maar buiten is het heerlijk weer. Je ziet mensen naar terrasjes fietsen om een drankje te drinken, maar jij? Jij zit in je mantelpakje warm achter het glas. Het enige waar jij van kunt en mag genieten is een bureau vol papieren. Hoe hou je je kantoorbaan een beetje leuk terwijl het buiten lekker weer is?

Het is gelukkig nu nog niet zo ver, maar je zal afgelopen jaren vaak genoeg “Pfffff… Daar gaan we weer. Het wordt vandaag 24 graden en waar zit ik? Juistem, tot 18u op kantoor!” hebben gedacht. Het is natuurlijk niet altijd even leuk om met lekker weer te werken, maar zo blijf je je werk leuk houden, ook in de lente!

Officelente1. Je hebt een baan
In deze tijd moet je allereerst blij zijn dat je werk hebt. Door de crisis hebben veel mensen met tegenzin hun baan moeten verlaten. Deze mensen zouden zo met jou willen ruilen!

2. Maak het leuk!
Zet een leuke zomerse plant of bloemen op je bureau om de lente een beetje naar binnen te halen. Elke keer als je naar vrolijke bloemen kijkt krijg je een goed humeur!

3. Drankjes
Hoe druk je het ook hebt, drinken moet je toch wel. Neem in plaats van die tiende bak koffie eens een lekker zomers drankje. Mix bijvoorbeeld Bitter Lemon met een beetje grenadine limonade en doe er wat jus d’orange bij. Rietje erin en je hebt een heerlijk zomers drankje waar menig collega jaloers op zal zijn.

4. Boek de vakantie
Net zoals iedereen ben jij ook zo nu en dan toe aan een lekkere vakantie. Boek die vakantie altijd lekker vroeg, zodat je – naast de vroegboekkorting – een aantal maanden lekker kunt uitkijken naar die strandvakantie. Op een gegeven moment komt de vakantie zo dicht bij dat je alleen maar kunt denken: heerlijk, nog 2 weken…!

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: