Gossips van week #12!

24 maart 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

GTST-acteur Ferri Somogyi en zijn vriendin Petra zijn uit elkaar. Ferri en Petra leerden elkaar kennen tijdens de Miss Overijssel verkiezing in 2010, die Petra won. De GTST-acteur presenteerde die verkiezing destijds. Waarom de twee niet meer samen zijn wil de soapie niet kwijt. Jammer dat dit leuke koppel uit elkaar is!

ferri somogyi

Woensdagnacht is Gordon onwel geworden. “Hij kreeg ’s nachts krampen en ontzettende steken in de borst. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis”, aldus manager Mirjam de Raaff. Gordon was bang dat het zijn hart was, maar daarmee was alles goed. Wat hij wel heeft  zijn de artsen nog aan het onderzoeken. Gordon is inmiddels weer thuis en gaat het de komende tijd wat rustiger aandoen.

Afgelopen jaar is het erg spannend geweest voor actrice Tanja Jess, omdat er een voorstadium van baarmoederhalskanker bij haar was ontdekt. De blondine had een uitstrijkje laten doen en helaas was deze uitslag niet goed. “Ik heb een nare ingreep moeten ondergaan, maar gelukkig was de uitslag na het volgende uitstrijkje wel goed”, vertelt de actrice. Over een paar maanden heeft ze weer een check-up, hopelijk is er dan weer positief nieuws!

Fergie

De Black Eyed Peas is op zoek naar een vervangster voor Fergie. Omdat de zangeres zwanger is, en zich richt op een nieuwe soloalbum, zijn de drie mannen op zoek naar een nieuw vrouwelijk lid. Op dit moment zijn er audities bezig om een nieuwe zangeres te vinden. Deze nieuwe zangeres is overigens maar tijdelijk in de groep. Als Fergie weer tijd heeft na de bevalling komt zij gelukkig weer gewoon terug!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: