Get the make-up look: Lady Gaga

20 maart 2013

Beauty, Celebrities, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Lady Gaga!

We kennen Lady Gaga van haar extreme outfits en extreme make-up. Ze wordt altijd geweldig opgemaakt. Voor normale vrouwen misschien iets too much, maar voor een feestje is het altijd leuk. De zangeres loopt in haar vrije tijd overigens het liefst zonder make-up. Ook dan is ze prachtig! Voor deze get the make-up look gaan wij voor een extreme look a la Lady Gaga. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLLadygaga

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een roze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Lady Gaga heeft haar ogen extreem opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk je wenkbrauw bij met een donkerbruin tot zwart potlood. Gaga heeft een groen/grijze kleur oogschaduw op. Doe deze kleur tot halverwege op je ooglid en doe onder je oog ook nog een dun streepje. Teken daarna met een zwart oogpotlood een mooie dunne lijn boven je oog. Met een zwarte kohlpotlood zet je daarna onder je oog nog een dun zwart lijntje. Zo krijg je mooie amandelvormige ogen. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara en zet eventueel nepwimpers.

Stap 4
Lady Gaga heeft hele mooie volle lippen. Gebruik om deze look af te maken een felroze lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: