Gossips van week #11!

17 maart 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Veel vrouwen kunnen op dit moment weer opgelucht ademhalen. George Clooney is namelijk weer vrijgezel! De mooie acteur en zijn ex-vriendin Stacy zijn na een relatie van een jaar uit elkaar gegaan. “Ze wisten allebei dat hun relatie nergens toe zou leiden. Een huwelijk of een gezin zat er niet in voor George, terwijl Stacy dolgraag kinderen wil hebben en wil trouwen”, dit zegt een insider in The Sun. Hoelang zal de acteur deze keer alleen blijven?

George clooney

Gordon stopt met LA The Voices. De zanger verlaat de groep omdat hij het momenteel te druk heeft. “De waarheid is dat ik roofbouw op mezelf aan het plegen ben, ik maak dit jaar zes televisieprogramma’s en zie geen mogelijkheid mezelf vrij te maken voor bijvoorbeeld een toer door het buitenland met LA The Voices. Terwijl ze daar wel aan toe zijn.” De overige mannen blijven doorgaan met LA The Voices. Het laatste optreden van LA The Voices met Gordon is op 31 maart.

Zangeres Adele is een beetje doorgedraaid als het gaat om de prijzen voor haar optredens. Een rijke Engelse zakenman wilde de wereldberoemde zangeres laten zingen op de bruiloft van zijn dochter, maar de zangeres had een iets te hoog prijskaartje. Adele vroeg voor een halfuurtje zingen maar liefst 2,5 miljoen euro! De zakenman is nu op zoek naar een iets goedkopere ster.

Adele

Begin dit jaar liet Michael Bublé weten dat hij in augustus voor het eerst vader wordt en nu is ook het geslacht bekend! De zanger en zijn vrouw Luisana verwachten een zoontje. “We komen net uit het ziekenhuis en op de echo is duidelijk te zien dat het een jongetje is. We zijn ontzettend blij en vinden het spannend”.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: