Welke oogschaduwkleur past bij jouw ogen?

14 maart 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Het vinden van de perfecte kleur oogschaduw is niet eens zo’n gemakkelijk werkje, want sommige kleuren doen niet veel goeds voor je ogen. Bij welke kleuren springen jouw ogen eruit, zodat mensen denken ‘Wauw, wat heeft zij mooie ogen’? Wij laten je het zien. Lees snel mee! 

Er zijn vier kleuren ogen: blauw, groen, bruin en grijs. Bij deze vier kleuren ogen staan verschillende soorten kleuren oogschaduw het mooiste. Je wilt natuurlijk wel dat die kleur mooi bij je ogen staat. Kijk mee welke kleur oogschaduw jij het beste kunt dragen!

Oogschaduw

Blauwe ogen
Heb je blauwe ogen? Gebruik dan de kleuren grijs, diepblauw, zilver, bruin of goud. Met deze kleuren zullen jouw ogen mooi uitkomen. Met blauwe ogen kun je de kleuren groen en rood het beste vermijden. Deze kleuren doen je ogen niet veel goed.

Groene ogen
Heb je groene ogen? Dan zijn de kleuren bruin, koper, lichtbruin, paars en goud helemaal iets voor jou! Ook lavendel tinten staan mooi bij je groene ogen. De kleuren blauw kun je met groene ogen het beste vermijden. Deze kleur staat je niet mooi.

Oogschaduw2

Bruine ogen
Heb je bruine ogen? Lucky you! Je kunt bijna alle tinten oogschaduw opbrengen. De beste kleuren voor bruine ogen zijn beige, brons, groen, donkerbruin en paars. Vooral naturel tinten staan supermooi bij bruine ogen.

Grijze ogen
Heb je grijze ogen? Voor jou is het het moeilijkste om een mooie kleur oogschaduw uit te kiezen. Kies voor kleuren als diep grijs, bruin en paars. Ook staan smokey eyes prachtig als je grijze ogen hebt.

Welke kleur ogen heb jij en welke kleur oogschaduw draag je het liefste?

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: