Get the make-up look: Beyonce

13 maart 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Beyonce!

Beyonce is een echte natural beauty. Op haar vrije dagen zie je haar vrijwel nooit met make-up op, maar met een premiere of een ander feestje ziet deze superster er altijd geweldig uit. Mooie kleding en de look wordt afgemaakt met mooie make-up. Voor deze get the make-up look gaan wij voor een sexy look met smokey eyes. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLBeyonce

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een roze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor smokey eyes eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Zet daarna op je ooglid een lijntje met kohlpotlood. Vervaag dit met een make-up kwastje met wat donkergrijze/zwarte oogschaduw. Zo krijg je de ultieme smokey eye-look. Zet daarna ook een lijntje onder je oog en vervaag dit ook. Zet daarna nog een duidelijke lijn boven je ook met een eyeliner stift. Met deze smokey eyes krijg je mooie amandelvormige ogen. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Beyonce heeft erg mooie lippen. Gebruik om deze look af te maken een nude lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertisements
, ,

Volg Fabeaulish!

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: