De afvalrace: Na 4 weken

Steeds meer vrouwen in Nederland hebben last van overgewicht. Nu de zomer weer in aantocht is, is het voor hun altijd weer moeilijk. Wij volgen twee vrouwen die de strijd aangaan tegen de kilo’s. In dit artikel kun je lezen hoe het gaat met Eva en Jasmin na vier weken!

Eva
“De eerste twee weken op dieet ging supergoed! In de derde week had ik een kleine tegenslag. Net zoals veel mensen in Nederland kreeg ook ik de griep. Heel erg vervelend en de puf om sporten had ik totaal niet. Daarnaast at ik ook stiekem wat slechte dingen, waarvan ik mij wel beter ging voelen. In ieder geval… Op dat moment! Daarna had ik natuurlijk spijt.”

exerciseyoga

“De vierde week was ik weer wat aangesterkt. Ik had een week stilgestaan dus het was de hoogste tijd om weer hard aan de slag te gaan. Ik ging mijn sportschema weer oppakken en in plaats van 3 keer heb ik 4 keer gesport. Ook heb ik weer gezond gegeten. Chips en koekjes die ik in een opwelling had gekocht heb ik weggegooid.”

Resultaat na 4 weken
“Ik ben nu vier weken bezig met afvallen. Mijn startgewicht was 70 kilo, twee weken geleden woog ik 67,6. Ondanks dat ik door de  griep niet heb kunnen sporten, en stiekem mij niet echt aan het dieet heb gehouden, ben ik toch nog afgevallen. Ik weeg nu 66,1 kilo. Er is dus nog 1,5 kilo vanaf! Vanaf nu ga ik weer hard aan de slag.”

Jasmin
“In de derde week van mijn dieet ging ik weer goed van start. Ik hield mijn eetpatroon goed vol. Koken vind ik steeds leuker worden.  Ik proef nu ook echt het verschil tussen en kant-en-klare en mijn eigen gefabriceerde stampot. Veel lekkerder, minder vet en veel gezonder!”

dietdoubt

“Met sporten ging het in de vierde week wat minder. Normaal probeer ik drie keer in de week te sporten, maar deze week heb ik maar één keer gesport. Ik heb een aantal dagen moeten overwerken en m’n nichtje kwam logeren. Dan is een filmpje op de bank toch wel erg verleidelijk… Vanaf deze week ga ik weer hard sporten.”

Resultaat na vier weken
“Ik begon dit dieet met 79 kilo, na twee weken woog ik 76,2 kg. Het te weinig sporten zie ik gelukkig niet echt terug in het resultaat: deze twee weken ben ik 2,5 kilo afgevallen. Ik weeg op dit moment dus: 73,7 kilo. Het gaat de goede kant op! Vanaf aankomende week zet ik wel een tandje bij met sporten. Ik wil dit resultaat graag blijven houden.”

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: