Gossips van week #10!

10 maart 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Anderhalf jaar na de breuk met Ashton Kutcher gaat Demi Moore eindelijk de scheidingspapieren tekenen. In december diende Ashton al de scheidingspapieren in, maar zijn ex-geliefde Demi was het niet eens met de financiële details. Demi zou van mening zijn dat hij zonder het huwelijk met haar nooit zo beroemd zou zijn geworden, en dat zij daarom recht heeft op een deel van zijn vermogen. Inmiddels heeft Kutcher zijn geluk gevonden bij actrice Mila Kunis.

ashtonkutcher

Ruud Gullit gaat naar Miami verhuizen om bij zijn nieuwe liefde Maggie Jimenez te wonen. Hij is smoorverliefd. “Ze is voor mij de vrouw met wie ik de rest van mijn leven samen wil zijn. Ik mis haar enorm als ik haar niet zie!” De twee proberen nu al zo veel mogelijk samen te zijn, maar Ruud wil echt geen dag meer zonder haar. “We hebben urenlang gepraat over hoe het nu verder moet. Maggie heeft als tv-presentatrice een kookshow in Miami. Zij zit dus gebonden en ik niet. Het is dus logischer dat ik haar kant op ga.”

Presentator Gaston Starreveld is aan de dood ontsnapt tijdens een vliegreis naar Ghana. “We zijn dik drie minuten naar beneden gestort, in een rechte lijn. Om mij heen hoorde ik alleen maar gegil en gehuil.” Uiteindelijk wisten de piloten het vliegtuig toch weer veilig op de grond te krijgen. De presentator denkt dat hij deze gebeurtenis nooit meer kan vergeten en heeft inmiddels contact opgenomen met een psycholoog.

sylviageersen

Model Sylvia Geersen heeft drie jaar geleden een relatie met kickbokser Badr Hari gehad. De twee waren kort samen en eigenlijk wist niemand ervan. Zelfs haar huidige vriend niet! En eigenlijk realiseerde het model zich pas later wat de gevolgen kunnen zijn van deze bekentenis. Ze zegt: “Als mijn vriend dit hoort, dan maakt hij me dood.”

Kelly Osbourne is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Tijdens een opnamen van haar tv-show Fashion Police is de dochter van rocker Ozzy Osbourne met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Kelly viel uit haar stoel, het ging hoogstwaarschijnlijk om een epileptische aanval. Het gaat nu weer goed met Kelly.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: