Get the make-up look: Angelina Jolie

6 maart 2013

Beauty, Celebrities, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Angelina Jolie!

Angelina ziet er ondanks de zorg voor zes jonge kinderen altijd verzorgd uit. En zeker voor een premiere doft deze mooie actrice zich graag op. Voor deze get the make-up look gaan wij voor een glamorous look. Een look die bij Angelina erg geliefd is. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLAngelinaJolie

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Je kunt hierover heen ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een iets donkerdere blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Angelina heeft haar ogen mooi opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Doe daarna op je ooglid en onder je oog een donkergrijze oogschaduw voor een mooi smokey eye effect. Zet daarna een dunne lijn met eyeliner boven het oog. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood en maak tenslotte daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Angelina heeft hele mooie en volle lippen. Daar staat deze fantastische actrice ook om bekend. Gebruik om deze look af te maken een (fel)rode lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: