Gossips van week #9!

3 maart 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Louise, de vrouw van de beroemde tatoeëerder Henk Schiffmacher, heeft leverkanker. Bij de vrouw van tatoeëerder werd eerder al Hepatitis C, een ontsteking aan de lever, ontdekt en deze ontsteking heeft tot leverkanker geleid. De vooruitzichten voor Louise zijn moeilijk te voorspellen. Ondanks de ernstige ziekte houden de Schiffmachers hoop.

JansmitLiza
Jan Smit en zijn vrouw Liza verwachten een tweede kindje. Zo meldt de zanger in RTL Boulevard. De Volendammer liet weten ontzettend blij te zijn met dit goede nieuws: “Ik ben ontzettend dankbaar dat het ons weer gegeven is.” Op de vraag of hij stiekem op een jongetje hoopt, zegt de populaire zanger: “Nee, dat maakt me echt niks uit.” Liza is in september uitgerekend.

DJ Afrojack is woensdag met zijn nieuwe Ferrari tegen de vangrail gereden op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam. Hij was uit de bocht gevolgen. Van de sportwagen was weinig over, de DJ is er beter vanaf gekomen. Geen berouw voor Afrojack want binnen 24 uur had hij alweer een nieuwe Ferrari gekocht.

Anastacia

Ook slecht nieuws voor zangeres Anastacia: zij heeft noodgedwongen haar Europese tour afgezegd. Bij de 44-jarige zangeres is wederom borstkanker geconstateerd nadat ze in 2003 de ziekte overwon. In april zou de zangeres haar tour beginnen in Londen, maar alle shows zijn afgelast zodat Anastacia zich volledig op haar herstel kan richten.

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: