De perfecte jeans voor jouw figuur!

28 februari 2013

Fashion, Lichaam, Mode & Trends

Jeans zijn er tegenwoordig te vinden in heel veel soorten wassingen en modellen. Kiezen uit al deze modellen is erg moeilijk, want welk model staat nou het beste bij jouw figuur? Het juiste model jeans maakt echt het verschil voor ieder figuur. Lees mee en kijk welke jeans het beste voor jou is!

Bij het kopen van een jeans moet je op veel dingen letten. Kijk bijvoorbeeld goed naar de zakken op je billen. Zijn de zakken te groot of juist te klein? En komen je billen in deze jeans wel goed uit? Ook moet de tailleband aan de achterkant van je rug goed aansluiten.Daarnaast zit in een goede jeans stretch, maar niet te veel stretch. Je wil natuurlijk niet dat een jeans langs je benen gaat lubberen.
Jeanssoorten

Soorten jeans
Skinny
De skinny jeans staat helaas niet bij iedereen mooi. Het model staat mooi bij vrouwen met een zandloperfiguur. Hierin lijken je benen mooi lang. Ook is dit model mooi bij vrouwen met smalle heupen en een recht figuur.

Boyfriend
Deze jeans is een wijde jeans die je uit de garderobe van je vriend gepakt lijkt te hebben. De perfecte boyfriend jeans zit strak rond je billen, maar naar beneden toe wordt deze jeans wat losser. Een boyfriend jeans ziet er goed uit bij vrouwen met rondere billen, maar gaat ook perfect samen met een slanker figuur.

Bootcut
Dit model kunnen de meeste vrouwen hebben. Het is een nauwsluitend model waarbij de pijpen vanaf de knie wat uitlopen. Vollere vrouwen lijken door het dragen van deze broeken slanker.

High waist
Deze jeans is een wondermiddel wanneer je een klein buikje hebt. Een hoge taille zorgt dat rondingen rond je billen mooi uitkomen. Vrouwen met een recht figuur kunnen dit model beter overslaan, net zoals dames met een peerfiguur. Bij dit laatste figuur legt de hoge taille nadruk op je heupen en dat wil je nou net niet.

Welke soort jeans draag jij graag?

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: