Get the make-up look: Khloe Kardashian

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Khloe Kardashian!

Khloe ziet er – net zoals haar zussen Kourtney en Kim – altijd op en top verzorgd uit. Ze doft zich graag op. Je ziet haar bijna nooit zonder make-up, zelfs als zij naar de sportschool gaat heeft zij altijd wel wat mascara, blush en lipgloss op. Voor deze get the make-up look gaan wij voor een sexy en glamorous look. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTML Khloe kardashian

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een roze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Khloe heeft haar ogen mooi opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Khloe heeft een brons/bruine kleur oogschaduw op. Je hebt natuurlijk al een lichtere oogschaduw als ondergrond. Doe de bruine kleur alleen tot halverwege je ooglid. Teken daarna met een donkerbruin oogpotlood een mooie dunne lijn boven je oog. Met een zwarte kohlpotlood zet je daarna onder je oog nog een dun zwart lijntje. Zo krijg je mooie amandelvormige ogen. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Khloe heeft hele mooie volle lippen. Gebruik om deze look af te maken een lichtroze lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: