De lekkerste… Bodycrèmes

25 februari 2013

Beauty, Lichaam

Het is nog winter, dus het is belangrijk om je huid goed te verzorgen met een lekkere bodycrème. Je wil natuurlijk niet dat je met de velletjes van schraalheid aan je benen loopt. Belangrijk is een goede voedende crème, maar welke zijn dat nou precies? Wij zetten vier lekkere crèmes voor je op een rij. Lees mee!

Nummer 1- Nivea 
Voor velen is Nivea een altijd terugkerende crème. Niet alleen de geur is goed, maar ook is deze crème altijd lekker dik. Dit is natuurlijk enorm lekker voor in de wintermaanden. Zo krijg je nooit een schraal huidje. Ook is Nivea een goede kwaliteit-prijs verhouding.

Nummer 2- Rituals
Rituals heeft heerlijke crèmes. Voor ieder, en elke huidsoort, wat wils! Wil je een crème op basis van rijst, of ga jij toch voor een heerlijk ruikende Indian rose? Alles is te vinden bij Rituals. De prijs voor een pot ligt wat hoger dan de gemiddelde prijzen voor bodycrème. Toch doe je er lang mee en natuurlijk mag je jezelf best eens verwennen met zo’n lekker product.

bodycremebenen

Nummer 3- Dove 
Dove heeft een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk een bodycrème die je tegelijkertijd als showergel kunt gebruiken. Twee producten in één! Je doucht met deze crème en het enige wat je daarna moet doen is je huid lichtjes deppen met een handdoek, en klaar ben je! Dit product is zeker het proberen waard.

Nummer 4- The Body Shop
De favoriete crème op de Fabeaulish redactie zijn de bodycremes van The Body Shop. Heerlijke geuren, en je huid blijft goed vet. Het enige nadeel is – net zoals bij Rituals – dat zo’n grote pot duurder is dan Nivea of Dove. Onze favoriet op dit moment is mango!

Wat is jouw favoriete bodycrème?

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “De lekkerste… Bodycrèmes”

  1. Linda de Nijs Zegt:

    Mijn favoriet waar ik niet allergisch voor ben is creme van Kianomer. En PC-L-E creme van Biodermal.

    Beantwoorden

  2. Wilma van Rijswijk Zegt:

    Mijn favoriete body crème is Kneipp.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: