Gossips van week #8!

24 februari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Guus Meeuwis gaat op dieet. De zanger wil graag van zijn overtollige kilo’s af. “Ik ben laatst gestopt met roken. Sinds die tijd ben ik zes kilo aangekomen en dat moet er nu dus weer af”, vertelt de zanger. “Tot juni heb ik de tijd om de kilo’s eraf te krijgen, dan wil ik fit zijn voor de concerten die ik ga geven”, vertelt hij. “Ik ben redelijk op weg, tegen juni is alles hopelijk weg.”

GuusMeeuwis

Oh Oh Cherso Barbie lijkt het niet zo erg te vinden dat ze is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur. De realityster raakte twee jaar geleden samen met haar man Michael betrokken bij een vechtpartij. Ze probeert de straf van een positieve kant te zien. “Ik wil heel graag eten rondbrengen in het ziekenhuis. Ik ben een verzorgend type. Misschien vind ik er wel een baantje!”, zei ze tegen RTL Boulevard. Manlief Michael is niet zo positief. Hij heeft laten weten dat hij het niet eens is met zijn taakstraf van 200 uur. “Ik ben er heel erg van geschokken. Ik ga in hoger beroep.”

Zangeres Cheryl Cole heeft een nieuwe tattoo laten zetten. En niet zo maar een: mega grote rozen die over een oude tattoo is gezet. Het is inmiddels haar tiende tattoo. De zangeres stond afgelopen donderdag met de andere dames van Girls Aloud op het podium en showde daar het nieuwe plaatje op haar onderrug. Haar nieuwe aanwinst zou Cheryl zo’n 1000 euro hebben gekost. Ben je benieuwd naar de grote tattoo? Bekijk hem hier!

Hind

Zangeres Hind is verliefd! Ze heeft sinds kort een relatie met de 25 jaar oudere miljardair Marcel Boekhoorn. “Ik ben ontzettend gelukkig met Marcel. Het is een prachtige man”, laat de zangeres weten. Helaas is er nog wel een minpuntje aan deze ‘prachtige man’. De miljardair is namelijk gewoon nog getrouwd! RTL Boulevard laat weten: “Marcel en zijn ex Marlies zijn uit financiële overwegingen niet officieel gescheiden omdat dat hem de helft van zijn vermogen zou kosten. De moeder van zijn drie dochters leeft van een maandelijkse toelage.”

Voor het programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans halen bekende Nederlanders allerlei rare capriolen uit op een skischans. Dit doen zij natuurlijk niet omdat zij zelf het zo leuk vinden, maar stiekem doen zij mee om het geld! Het blijkt dat deelname aan dit programma iedere kandidaat rond de 25.000 euro oplevert. Het is veel geld, maar de bekende Nederlanders moeten toch ergens mee worden overgehaald.

Advertenties
, , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #8!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: