What to do with: Gebroken make-up!

22 februari 2013

Beauty, DIY Beauty, Make-up

Je staat in de ochtend nog half slapend je gezicht te poederen en opeens laat je het uit je handen vallen. Ja hoor, het poedertje ligt in duizend stukjes. Niets vervelender dan dit! Maar gelukkig is er wat aan te doen. Niets weggooien, gewoon maken! Wij laten zien hoe dit moet. Lees je mee? 

Make-up is al duur genoeg, dus wil je er natuurlijk zo lang mogelijk mee doen. Daarom is het altijd vervelend als een bronzer, blush of oogschaduw een keertje valt en in veel stukken in het doosje ligt. Met een paar handige tips kun je dit makkelijk maken en kun je er daarna gewoon weer gebruik van maken. Lees mee wat je hiervoor moet doen.

Gebrokenmakeup

Reparatie make-up

  1. Doe de stukjes bronzer, blush of oogschaduw in een plastic zakje. Maak de stukjes verder kapot en zorg dat het helemaal fijn gemalen is.
  2. Doe daarna deze poeder terug in het doosje en doe er – bij kleine doosjes – een theelepel alcohol bij. Bij een wat groter doosje een theelepel extra. Zorg wel dat dit alcohol is met een alcoholpercentage van minimaal 80%. Mix de poeder met een beetje alcohol goed door elkaar en verspreid de mix over het doosje.
  3. Zoek daarna een passende vorm die bij je doosje past. Leg dan een velletje keukenrol op je bronzer, blush of oogschaduw en druk het bijvoorbeeld ronde vormpje op het keukenpapiertje met je blush. Je drukt nu al het alcohol wat te veel is in de keukenrol en drukt de blush ook weer stevig aan. Herhaal dit – met elke keer een nieuw stukje keukenrol – voor ongeveer drie keer.
  4. Laat je poedertje daarna een aantal uur goed drogen en je kunt het daarna weer gebruiken!

Succes! 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: