Weekendtip: Tentoonstelling Jean Paul Gaultier

22 februari 2013

Beauty, Celebrities, Events, Fashion

Ben jij een modeliefhebster? Dan is de tentoonstelling ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier’ echt iets voor jou! Hier zijn de mooiste creaties van de afgelopen 35 jaar te zien van deze fantastische modeontwerper. Ben je benieuwd naar de tentoonstelling? Lees dan snel verder!

JeanpaulgaultierkunsthalVanaf afgelopen week presenteert de Kunsthal Rotterdam met trots de tentoonstelling ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk’. Hier wordt een selectie van creaties van de afgelopen 35 jaar tot nu van de modeontwerper laten zien. Sinds de lancering in 1976 van zijn eerste collectie is Jean Paul Gaultier niet meer weg te denken uit het modebeeld en is hij uitgegroeid tot een icoon van wereldformaat. Ruim honderdveertig originele creaties vanaf de vroege jaren zeventig tot nu zijn in de Kunsthal te zien. Er zijn ook uitzonderlijke bruiklenen van o.a. Madonna te zien.

Wie, Wat & Waar?

  • Kunsthal Rotterdam
  • Wanneer: tot 12 mei 2013 te zien
  • Prijs: Normaal 14,00 / CJP of student 7,50
  • Kijk voor meer informatie en de openingstijden hier

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: