Get the make-up look: Sienna Miller

20 februari 2013

Beauty, Celebrities, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Sienna Miller!

Sienna is een naturel beauty. Veel vrouwen zijn jaloers op het uiterlijk van dit mooie model en actrice. In haar vrije tijd heeft zij het liefste geen make-up op, maar voor een premiere of andere gelegenheid doft ze zich graag op. Wij gaan voor deze get the make-up look voor een mooie glamorous look. Lees mee hoe jij dit zelf kan doen!

GTMLSiennamiller

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Je kunt hierover heen ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Sienna heeft haar ogen niet te druk opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Daarna komt het – voor veel vrouwen – het moeilijkste gedeelte: de eyeliner. Probeer hier een mooie dunne lijn van te maken. Lees meer tips over eyeliner zetten hier. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Sienna heeft hele mooie lippen. Gebruik om deze look af te maken een donkerrode lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Get the make-up look: Sienna Miller”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: