Gossips van week #7!

17 februari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Acteur Waldemar Torenstra is een afstammeling van Willem van Oranje, ook wel de Vader des Vaderlands. Dat heeft de NTR-serie Verborgen Verleden afgelopen week ontdekt. Het programma trok de stamboom van de acteur na. De grootmoeder van de acteur is van adel en zijn overgrootvader was opperkamerheer van koningin Wilhelmina. Dat is nog eens leuk nieuws!
Waldemartorenstra

Presentatrice Nance is afgelopen dinsdag met spoed geopereerd aan een nekhernia. De operatie duurde zo’n 7 uur. Het gaat nu langzaam een beetje beter met de blondine. De situatie wordt door haar arts niet langer ‘kritiek’ genoemd.

Musicalkoppel Michelle Splietelhof en Tommie Christiaan krijgen een kind. Michelle heeft woensdag de twaalf weken echo gehad en alles ziet er goed uit. Helaas heeft ze veel last van zwangerschapskwaaltjes: “Ik ben elke dag misselijk geweest.” Ondanks dat proberen ze toch te genieten van de zwangerschap. Vader in spe laat weten: “Het is bizar om te zien dat er een levend wezentje in haar zit.”

GlennisGrace
Glennis Grace is weer verliefd! Ze wilde niet uit de doeken doen wie haar nieuwe vlam is, maar collega Xander de Buisonjé gaf een hint: ”hij turnt.” De zangeres zelf wil het niet bevestigen, maar toch is de kans groot dat het turner Yuri van Gelder is. De twee kennen elkaar al langer. Wij zijn benieuwd!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: