Get the make-up look: Doutzen Kroes

13 februari 2013

Beauty, DIY Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look makkelijk kunt overnemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van onze eigen Doutzen Kroes! 

Doutzen is natuurlijk een echte naturel beauty. Dit Nederlandse model heeft eigenlijk helemaal geen make-up nodig. Toch is ze dankzij haar werk een echte kameleon op beautygebied: de ene dag is ze zwaar opgemaakt met smokey eyes en de andere dag heeft ze alleen een beetje mascara en lipgloss op. Wij gaan voor deze ‘Get the make-up look’ voor een mooie klassieke naturel look. Lees mee hoe jij dit zelf kan doen!

GTMLDoutzenKroesStap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Je kunt hierover heen ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruin/roze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Doutzen heeft haar ogen niet te druk opgemaakt. Breng eerst oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Daarna doe je een beetje witte oogschaduw in je ooghoeken aan de binnenkant. Hierdoor lijken je ogen groter. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Daarna komt het – voor veel vrouwen – het moeilijkste gedeelte: de eyeliner. Probeer hier een mooie dunne lijn van te maken. Lees meer tips over eyeliner zetten hier. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Doutzen heeft hele mooie en volle lippen. Gebruik voor deze look een lichtroze lipstick en doe daarover een goede doorzichtige lipgloss. Dit blijft het langste zitten.

Et voila, de look van Doutzen is af!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Get the make-up look: Doutzen Kroes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: