Gossips van week #6!

10 februari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Eva Jinek heeft een nieuwe liefde! Ze heeft sinds kort een relatie met bioloog Freek Vonk. Hij was 18 november te gast was in het programma Eva Jinek op zondag. “Ik vond het gelijk een hele leuke vrouw. We hebben na de uitzending afgesproken en sindsdien is het heel leuk en gezellig. Meer kan ik er niet van maken”, aldus de bioloog.
EvaJinek

Slecht nieuws voor Catherine Keyl. De talkshowkoningin van Nederland is veel geld kwijtgeraakt door de nationalisering van SNS. Catherine is er helemaal kapot van: “Het is pure diefstal. Ik voel me bedonderd!” Om hoeveel geld het gaat is niet bekend, maar tegenwoordig kun je je geld maar beter in een oude sok bewaren.

Carlo Boszhard en zijn vriend Herald overwegen een kind te nemen. Carlo’s partner heeft altijd graag een kind gewild. “Carlo zou een superleuke vader zijn. Hij heeft een geweldige chemie met kinderen. Ik ben 36 jaar en Carlo 43 jaar. Dus voor adoptie van een baby beginnen we aan de leeftijd te komen. Maar we kunnen ook een draagmoeder zoeken. Het lijkt mij geweldig zo’n klein mensje te helpen opgroeien.”
Carloboszhard

Vorige maand liet Xander de Buisonjé weten dat er een tumor is gevonden in de buikholte van zijn vrouw. Gelukkig is er uit alle onderzoeken goed nieuws gekomen: de tumor blijkt goedaardig te zijn. “Het was gelukkig een goedaardige tumor, maar wel is er een verhoogde kans op recidief. Ondanks dat zijn we toch blij met deze uitslag”, dit laat Xander weten.

Shakira werd twee weken geleden de trotse moeder van een zoon. De foto bleef nog even uit, maar we kunnen nu eindelijk baby Milan bewonderen! De zangeres en haar vriend Gerard Piqué hebben een afbeelding op de website van Unicef gezet. Ben je benieuwd naar  het plaatje? Bekijk hem hier!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “Gossips van week #6!”

  1. wbpepe Zegt:

    Zou dat van Freek Vonk écht waar zijn…? Ik was bij de premiere van Het Bombardement en daar was Freek met zijn vriendin, en dat was NIET Eva…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: