Gossips van week #5!

3 februari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Twee weken lieten wij nog weten dat Bram Moszkowicz een nieuwe liefde had. Maar deze prille liefde is nu alweer over. Bram liet weten aan RTL Boulevard dat zijn liefde voor Gaby Hingst was opgehouden. Kort maar krachtig zullen we maar zeggen. Who’s next?!
Chrisbrownrihanna

Rihanna heeft, na maandenlang zwijgen, eindelijk toegegeven dat ze weer samen is met Chris Brown. De zanger takelde Rihanna in 2009 zwaar toe na een ruzie in een eerdere relatie. Ze zat onder de wonden en blauwe plekken. Volgens de zangeres hoeft niemand zich zorgen te maken dat dit nog een keer voorkomt. “Het is nu heel anders. We hebben geen discussies meer. We weten precies wat we aan elkaar hebben en dat willen we niet meer kwijt”, aldus Rihanna.

Zanger en tatoeëerder Ben Saunders heeft zaterdag de tatoeage van zijn ex-vriendin Soraya laten coveren. Ben liet de naam van zijn ex eerder op de zijkant van zijn hoofd ‘vereeuwigen’. Soraya en Ben zouden in 2012 gaan trouwen, maar in november 2011 verbraken de twee hun verloving. Over de naam van zijn ex heeft hij nu een grote roos gezet.

NicoleKidman

Nicole Kidman is niet van plan om ooit nog een botox-injectie te nemen. “Geen operaties voor mij. Ik heb botox geprobeerd, maar ik hoef het niet meer”, vertelt de actrice. Ze legt uit dat ze het middel niet meer wil gebruiken: “Ik ben ermee gestopt en nu kan ik eindelijk mijn gezicht weer bewegen.” Wij zijn benieuwd hoe haar gezicht er zonder botox uitziet!

Wesley en Yolanthe hebben een appartement gevonden in het meest luxueuze appartementencomplex van de Turkse stad Istanbul: het Macka Residence Armani. De totale woonoppervlakte van het appartement van Yolanthe en Wesley bedraagt 725 vierkante meter. Het appartement beschikt over 6 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 4 badkamers. Yolanthe liet vorige week nog weten dat ze graag ‘klein wil gaan wonen’. Dat zien we… Bekijk hier de foto’s!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: