Gossips van week #4!

27 januari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Kris Humphries heeft onlangs een bod van Kim Kardashian van maar liefst tien miljoen dollar afgewezen. Zij wil zo graag dat de basketballer akkoord gaat met een scheiding, dat blijkt maar weer als je er tien miljoen voor over hebt. Helaas voor haar heeft hij dit bod dus afgeslagen. Hij beweert dat hij slachtoffer is van een publiciteitsstunt en wil het huwelijk daarom nietig laten verklaren. De twee voeren al bijna een jaar een juridische strijd.

Angelina Jolie Angelina Jolie zou zwanger zijn van haar zevende kindje, dat meldt het Amerikaanse roddelblad Stars. De actrice zou inmiddels drie maanden zwanger zijn. “Ze focust zich nu op haar andere kinderen, om hen voor te bereiden op de baby”, aldus Stars. Het gezin van Brangelina bestaat uit de 11-jarige Maddox, Pax (9), Zahara (7), Shiloh (6) en de 4-jarige tweeling Knox en Vivienne. Wij zijn benieuwd of er over zes maanden daadwerkelijk een kleintje is!

Amsterdam zal dit jaar de jubileumeditie van de MTV European Music Awards gaan hosten. Het feest zal plaatsvinden in Ziggo Dome. Op zondag 10 november 2013 zullen alle grote namen uit de muziekwereld zich in onze hoofdstad verzamelen om aanwezig te zijn bij de EMA’s en samen te vieren dat deze muziekprijzen twintig jaar bestaan. En het leuke is… Er is ook altijd plek voor fans, dus jij kan erbij zijn! Hoe gaaf?!

Barbie Samantha

Barbie is op zoek naar een nieuw liefdesnestje. Volgens de Oh Oh Cherso-ster dwalen er geesten rond in hun huidige huis. Ook om deze reden zou haar hondje Gucci soms rare streken uithalen. De zoektocht naar de nieuwe woning zal binnenkort worden uitgezonden bij RTL 5 in de realityserie Huisje, Boompje, Barbie.

Donderdag zijn Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh voor het eerst ouders geworden. Het acteurskoppel heeft een dochter gekregen. Dit lieten ze weten in RTL Boulevard. Het kleine meisje heeft de naam Sophia Catharina Marianne gekregen en met  zowel moeder als dochter gaat het goed.

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #4!”

  1. Eline Zegt:

    Oh god, van Barbie hebben we nu al teveel gezien :’)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: