Gossips van week #3!

20 januari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Na slechts drie maanden vrijgezel te zijn geweest, heeft Bram Moszkowicz alweer een nieuwe liefde. De advocaat zou sinds december een relatie hebben met Gaby Hingst. Gaby is de weduwe van advocaat Evert Hingst, die in 2005 werd vermoord. Wij hopen dat Bram dan nu ein-de-lijk zijn grote liefde heeft gevonden!
LeonardoDiCaprio

Leonardo DiCaprio heeft een burn out.”Ik voel me uitgeblust en futloos”, zegt hij. Dit is ook niet zo gek nadat hij binnen twee jaar in drie films een grote rol heeft gespeeld. “Ik ga een heel lange pauze inlassen.” Alhoewel… Een echte pauze wordt het ook niet. De acteur gaat de wereld rondvliegen om zich in te zetten voor een beter milieu.

Jessica Simpson is in verwachting van een jongetje. Na een hectische periode in haar leven en de problemen met haar vader, is dit eindelijk weer iets waar ze over kan glimlachen. “Toen we hoorden dat we een zoon krijgen schreeuwden we het uit van geluk!” De zangeres is nu op de helft van haar zwangerschap. De zangeres werd afgelopen mei voor het eerst moeder van een dochtertje.

Kim Kardashian

De zwangerschap van Kim Kardashian kwam voor de realityster als een verrassing. De socialite onthulde dinsdag in de talkshow Today namelijk dat ze – net als haar zus Khloé – vruchtbaarheidsproblemen heeft. “Khloé is altijd erg open geweest over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ik heb er nooit echt over gesproken dat ik met dezelfde problemen kamp. Mijn zwangerschap was dan ook een echte verrassing! Het is een zegen, gezien mijn omstandigheden”, vertelt de realityster.

Na Barbie wordt ook Jokertje zijn bruiloft uitgezonden op televisie. De Oh Oh Cherso-ster wordt in  ‘Jokertjes Jawoord’ gevolgd tijdens zijn vrijgezellenfeest en bruiloft in Las Vegas. In de laatste aflevering stapt het feestbeest in het huwelijksbootje met zijn verloofde Shana. Zijn nieuwe programma verschijnt eind april op de buis. Wij zijn benieuwd…

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: