Gossips van week #2!

13 januari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Verdrietige tijden voor Xander de Buisonjé en zijn Sophie. Zijn vrouw had al een tijd last van haar buik en nu is er ontdekt dat zij een tumor in haar buikholte heeft. Het stel weet nog niet of het goed- of kwaadaardig is, maar de artsen in het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, waar zij onder behandeling staat, zijn druk bezig het onderzoek. Wij hopen op goed nieuws!

XanderenSophie

Scheiden kan makkelijk in een week, dat moeten Rafael en Sylvie hebben gedacht! De voetballer regelde vanuit zijn trainingskamp in Abu Dhabi een nieuw huis en de complete verhuizing. Hij kwam afgelopen donderdag terug van trainingskamp en een nieuw huis stond klaar. Zijn lieve familieleden hadden het ook al helemaal ingericht voor hem, dus hij kon er zo in! Gelukkig hoeft hij niet ver te reizen om zijn zoontje te zien: Sylvie en Rafael wonen maar 700 meter van elkaar af…

Elton John en zijn partner David Furnish zijn voor de tweede keer vader geworden. Dankzij een surrogaatmoeder hebben zij een tweede kind aan hun gezin toegevoegd. Hun eerste zoontje was geboren in december 2010 via dezelfde moeder en heet Zachary. De naam van de nieuwe baby is nog onbekend. De muzikant is dolblij met het vaderschap. “Het is het meest fantastische wat je maar kunt meemaken.”

ChristinaenElle

Christina Curry heeft een nieuwe relatie! Ze is over haar oren verliefd op zangeres Elle Bandita. “Ja, ik heb een relatie met een vrouw. Ja, ik ben biseksueel en nee dit is geen stunt”, twittert de dochter van Patricia Paay. Er volgt nog een tweet: “Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit man of vrouw.” Christina en Elle leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het EO-programma Op Zoek Naar God. De eerste aflevering van dit programma zal in februari worden uitgezonden.

Demi Moore gaat meer dan 70.000 euro neertellen voor een (nog) jeugdiger uiterlijk. “Demi is bekend met plastische chirurgie, maar dit keer wil ze het helemaal anders aanpakken”, zegt een vriendin van Demi“Ze overweegt de nieuwste laserbehandelingen in een van de duurste klinieken van Californië.” Demi hoopt dat een nieuw uiterlijk haar op meerdere vlakken gelukkiger zal maken.

 

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Gossips van week #2!”

  1. wbpepe Zegt:

    Zo! Ik ben weer bijgelezen, heb ik bij de kapster wat te vertellen 😉 Dank!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: