Gossips van week #1!

6 januari 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

GTST-actrice Gigi Ravelli heeft op Bali een surfongeluk gehad, waarbij haar vingers als het ware ‘geraspt’ werden. De soapie was aan het surfen toen de scherpe onderkant van de surfplank langs haar vingers kwam. Ze vertelt aan RTL Boulevard: “De huid van mijn vingers bleek weg te zijn. Het leek net een banaan die geschild was.” In het ziekenhuis is er huid getransplanteerd van de zijkant van Gigi’s andere vingers en dit is op de wond geplaatst.

Bradley Cooper

Voor alle fans van Bradley Cooper: GOED NIEUWS! De acteur en Zoe Saldana hebben hun relatie beëindigd. De twee zouden nauwelijks meer tijd hebben voor elkaar. Zo is Bradley te veel bezig met de promotie van zijn nieuwe film Silver Linings Playbook. De twee hadden het laatste jaar al wat relatieproblemen. In maart vorig jaar gingen ze uit elkaar, maar gaven afgelopen september hun relatie toch nog een kans.

Rafael en Sylvie van der Vaart gaan na een huwelijk van bijna 8 jaar scheiden. Dat brachten de twee afgelopen week naar buiten. Ze zijn uit elkaar gegroeid: “Het is een geleidelijk proces geweest dat nog maar moeilijk te stoppen was,” zegt Sylvie. Het huwelijk tussen de voetballer en de presentratrice verliep al sinds de zomer moeizaam. Tijdens een feest op oudejaarsavond strandde het huwelijk definitief, toen Rafael in het bijzijn van andere gasten zijn vrouw een klap gaf. Ouch! 

KimKanye

Kanye West maakte afgelopen week tijdens een concert bekend dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is. Kim is op dit moment drie maanden zwanger. Er is nog wel een probleempje: Kim is nog steeds met Kris Humphries getrouwd! Hopelijk is de scheiding binnenkort geregeld zodat Kim lekker van haar zwangerschap kan genieten.

Naomi Campbell, die onlangs al met krukken en in een rolstoel werd gespot, is overvallen in Parijs. Het topmodel zou een gescheurde knieband hebben overgehouden aan de overval. “Het was erg beangstigend voor het model. Ze werd aangevallen en beroofd op straat, terwijl ze een taxi aanhield”, aldus een politiewoordvoerder.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: