Get the look: Megan Fox

2 januari 2013

Fashion, Mode & Trends

Heb jij altijd al de look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In onze rubriek ‘Get the look’ zoeken wij elke week een kledingsetje van een celebrity bij elkaar zodat jij die look makkelijk over kunt nemen. Met één groot verschil: wij gaan voor een betaalbare variant. Kijk deze keer mee voor de look van Megan Fox!

GTL Megan

Megan Fox is een Amerikaanse actrice, model en groot sekssymbool. Ze speelde in twee films van de Transformers– reeks en we kennen haar ook uit de serie Hope & Faith. Deze mooie actrice is in september voor de eerste keer moeder geworden van een zoontje, genaamd Noah. Veel jonge vrouwen zien haar als een groot voorbeeld op het gebied van mode. Ze wisselt veel af qua stijl en ze ziet er altijd mooi en vrouwelijk uit. Voor deze Get the look gingen wij voor een casual, maar toch een sexy outfit. Een basic zwart shirt zoals deze is altijd goed. Ook een stoere jeans met scheuren zien we deze winter nog vaak terug in veel winkels. En een goede sleehak onder een mooie outfit maakt het helemaal af! Vind je deze actrice altijd goed gekleed en wil je jezelf deze look ook aanmeten? Kijk en kopieer de look!

Get the look! 

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: