Gossips van week #52!

30 december 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zijn samen op wintersportvakantie en laten zien dat ze het erg gezellig hebben. Een foto op Twitter laat een stralende Lieke en Mark. “Liefs uit de sneeuw”, schrijft de actrice en presentatrice. Lieke onthulde vorige week dat ze de feestdagen doorbrengt samen met haar ex. Of de twee hun liefde weer een kans gaan geven, liet de blondine in het midden. Benieuwd naar de foto? Bekijk hem hier!
Lieke en Mark

De vakantie van de Beckhams is anders gelopen dan het gezin had gehoopt. David, Victoria en hun vier kinderen besloten woensdag na drie dagen non-stop regen een einde te maken aan hun verblijf op de Malediven. ”De medewerkers van het resort zeiden dat de regen elk moment kon stoppen, maar de weersvooruitzichten zagen er niet goed uit.” Het was de bedoeling om elf dagen lang te genieten van de zon op een super deluxe resort. David had voor drie huisjes 266.000 euro neergeteld. Ouch! 

Op Curaçao loopt de temperatuur erg hoog op. Exen Jan Smit en Yolanthe zijn namelijk allebei aanwezig op het zonnige eiland. Ze zijn allebei samen met hun nieuwe liefdes en zijn zelfs in hetzelfde hotel gespot! Ook lagen ze maar enkele meters van elkaar af op het strand. Als dat maar goed gaat…
Ben saunders

Het is officieel! Zanger Ben Saunders gaat samenwonen met zijn Keet. Na een reeks van inbraken onder het huis van de zangeres was zij het helemaal zat en trok zij in bij TVOH- winnaar Ben in zijn huis in Hoorn. “Ik ben ontzettend blij en de spullen staan al in het nieuwe huis. Ik kan niet wachten om ze uit te pakken”, aldus Keet.

Shakira is bevallen van een zoon. De zangeres en haar lief zijn dolgelukkig met het jongetje. “Onze zoon is geboren! We zijn door het dolle heen! Iedereen bedankt voor de lieve berichten”, liet manlief en voetballer Gerard Pique donderdag weten via Twitter. In oktober was al bekend dat het koppel een jongetje verwachtte. Wat de naam is van de baby is nog niet bekend.

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #52!”

  1. Linda de Nijs Zegt:

    Wat leuk, beetje lekkere roddels 😉 Ik heb Lieke mogen ontmoeten (zie mijn omslagfoto op facebook) en wat een leuk mens is dat! Ze liet helaas geen privé details los haha, maar ze is wel een romantisch ingesteld type. Leuk! En Keet heb ik mogen ontmoeten op het Danoontje feest, maar dat is een omhoog gevallen troela haha. Ik kende haar niet en mn zoontje wilde met haar op de fotot. Dus ik liep op haar af en vroeg “Ben jij Keet?” Haar response was “Ken je me niet?” “euh… nee… mn zoontje wel…” En toen heel kribbig “ik ben anders best beroemd hoor!” Nou,…. ehhh.. fijn voor je meid…! Laat die foto maar 😉 Ik wil toch geen foto met zo’n griet naast mijn mooie zoontje zeg! PUH!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: