How to: Mooie krullen!

28 december 2012

Beauty, Haar

Ook altijd problemen met je krullende lokken? Zijn ze pluizend, dof of juist veel te droog? Je bent gelukkig niet de enige die hier last van heeft. Veel vrouwen met krullen weten niet goed hoe zij deze moeten behandelen. Wij zetten daarom wat tips & tricks voor je op een rij, zodat je binnen no time weer een mooie bos met krullen hebt. Lees je mee?

Hoe fantastisch is het om een grote bos met mooie krullen te hebben? Veel mensen zullen jaloers op je zijn als dit bij jou het geval is. Je moet je bos natuurlijk wel goed verzorgen, als je dit niet op de goede manier doet zien krullen er al snel wat slordig uit. Wij laten je zien hoe je dit het beste kunt aanpakken. Lees mee!

Krullen1

Tips & tricks

  • Gebruik zo veel mogelijk natuurlijke producten voor je krullende lokken. Door deze producten gaan je krullen minder pluizen, je zal ook merken dat het minder droog aanvoelt.
  • Knip regelmatig je puntjes, zo blijft je krullenbos gezond. Je zal zien dat na een knipbeurt je krullen weer veel mooier vallen en er gezonder uitzien. Vraag wel altijd aan je kapper of hij/zij je krullen droog knipt. Zo kun je beter zien hoe ze vallen en valt het niet korter uit.
  • Een borstel is niet erg handig voor krullend haar. Dat laat je haar in sommige gevallen meer pluizen. Gebruik een grove kam, deze haalt de klitten uit je haar en je haar gaat er minder door pluizen.
  • Kam je haar niet meer dan een keer per dag. Heb je toch deze neiging, gebruik dan je handen als een kam. Ga niet te vaak met je handen over je hoofdhuid, hier worden je haren alleen maar vet van.Krullen2
  • Kam je haar nooit als het droog is, hierdoor gaat het pluizen. Kam je haar wanneer je onder de douche staat en laat het daarna opdrogen.
  • Gebruik altijd een goede conditioner voor krullend haar.
  • Neem een keer in de week een verzorgend masker en laat deze minimaal 10 minuten intrekken. Je zal daarna zien dat je krullen weer gezond aanvoelen.
  • Gebruik na het wassen een serum of olie tegen pluizig haar. Cocosolie is een heerlijk product voor in je haar! Het is niet alleen goed voor je haar, het ruikt ook nog eens ontzettend lekker!
  • Föhnen is niet goed voor krullend haar, je kunt het het beste gewoon op laten drogen. Als je je haar toch wil föhnen, gebruik dan een föhn met koude lucht of een diffuser. Hierdoor krijg je geweldige krullen!
Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: