Gossips van week #51!

23 december 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Het Nederlandse topmodel Ymre Stiekema is voor de eerste keer moeder geworden. Ymre heeft het leven geschonken aan een meisje dat voluit Lymée Anna Komdeur heet. “Het was een droombevalling”, dat laat ze weten aan RTL Boulevard. Moeder en dochter zijn weer thuis en maken het goed.

Simonencarmen

Simon Cowell en Carmen Electra zijn aan het daten geslagen. Het X Factor-jurylid heeft toegegeven dat hij en Carmen elkaar regelmatig zien.”Carmen is nog niet mijn vriendin, maar zijn wel aan het daten. Zeg eerlijk, het is een schatje, niet waar?” De geruchten over een relatie tussen de twee deden al langer de ronde nadat Simon en Carmen meerdere malen samen werden gespot in het uitgaansleven in Los Angeles.

Het hoge woord is eruit: Ranomi Kromowidjojo en Pieter van den Hoogenband zijn verliefd! Eerder ontkenden de zwemmers hun relatie, maar nu komen de twee toch voor hun gevoelens uit. “Gisteren was ik bij het Sportgala en daar zat Pieter ook in de jury. Ik probeerde hem een beetje uit de tent te lokken,” vertelt Leontien van Moorsel aan RTL Boulevard. “En uiteindelijk gaf hij toe!”

Psy

PSY, de zanger die in één klap wereldberoemd met zijn hit Gangnam Style, heeft na al zijn succes besloten een huis in Amerika aan te schaffen. De Koreaan had zijn oog laten vallen op een leuk optrekje nabij Beverly Hills en liet geld invliegen vanuit zijn thuisland. Wat bleek? De muzikant wilde het miljoenenhuis graag contant afrekenen. Deze week is de clip van de Koreaan één miljard keer bekeken op Youtube. De entertainer heeft meer dan acht miljoen euro binnengeharkt met het aanstekelijke liedje.

Oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo heeft Expeditie Robinson 2012 gewonnen. De blondine liet de overige die expeditieleden, actrice Fajah Lourens, Belgische pokerspeler Christophe de Meulder  en actrice Peggy Vrijens op achterstand in de spannende finale. Fatima won de 14e editie van het survival programma en won daarmee ook de hoofdprijs van 50.000 euro.  “Ik ben heel trots dat ik dit heb gedaan”, zei ze na haar winst. “Maar uiteindelijk heeft iedereen die in deze finale stond de expeditie volbracht. En iedereen verdient daar zoveel respect voor.”

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: