WIN: Goodiebag bomvol beautyproducten

21 december 2012

Beauty, Make-up, WIN

Fabeaulish.com groeit met de dag en dat willen we natuurlijk met jullie vieren. Wij geven daarom een goodiebag bomvol met allerlei lekkere beautyproducten weg! Wil jij met kerst de gelukkige winnaar of winnares zijn en ben je benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan snel verder! 

Goodiebag rozeFabeaulish.com werd nog maar twee maanden geleden gelanceerd, maar is nu al een groot succes! Het is dus de hoogste tijd voor weer een leuke winactie! Wat dachten jullie van een goodiebox met heerlijke crèmes, scrubs, lipproducten en nagellakjes van goede merken zoals Clinique?

Het is ontzettend makkelijk om deze goodiebag bomvol met beautyproducten te winnen. Het enige wat je er voor moet doen is het volgende: Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com -je kunt om nog meer kans te maken ons natuurlijk ook volgen op Twitter– bij 200 likes op Facebook wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus like snel en wie weet heb jij er met kerst een leuk cadeau bij!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “WIN: Goodiebag bomvol beautyproducten”

  1. Nathalie Bosman Zegt:

    Wat ontzettend leuk !! maak graag een kansje

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: