Gossips van week #50!

16 december 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

De plannen van Marijke Helwegen zijn spannender dan ooit! De koningin van de plastische chirurgie wil namelijk naakt gaan poseren in een kalender. Ze vindt zichzelf momenteel nog te jong- met haar 62 jaar. “Wanneer ik 75 jaar ben lijkt het mij een goed idee! Ik lijk nu nog te jong.” Hoe de shoot ingevuld moet worden heeft Helwegen ook wel een idee bij. ”Bikini’s, een mooie locatie aan zee, palmbladeren, orchideeën op je edele delen. Ja, dit zie ik wel zitten.” Maar zien WIJ deze shoot wel zo zitten?!

marijke helwegen

Kris en Bruce Jenner zouden alleen nog maar samen zijn voor de realityserie Keeping Up With The Kardashians. Kris, de moeder van de beroemde Kardashianzusjes, en Bruce leiden volgens RadarOnline aparte levens. Op het moment dat de camara’s draaien voor de serie, doen ze alsof alles tussen hen koek en ei is. “De romantiek tussen Kris en Bruce is al jaren weg. Hun huwelijk is puur zakelijk. Ze vrezen dat ze hun bekendheid verliezen als ze daadwerkelijk gaan scheiden”, aldus een bron aan RadarOnline.

Leona Philippo heeft vrijdagavond de finale van The Voice of Holland gewonnen. De zangeres kreeg 54,6% van de stemmen en liet de Fries Johannes achter zich. “Ik ben ontroerd”, liet de winnares na afloop weten. Leona was één van de kandidaten in het team van Trijntje Oosterhuis, die dit jaar voor het eerst te zien was als coach in de talentenjacht.

Yolante Cabau

Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen lijkt maar geen succes te hebben met haar internationale acteercarrière. Werd ze eerder nog uit de film Move-On geknipt, is ze nu hoogstwaarschijnlijk ook niet meer te zien in de komende Hollywoodfilm Pain & Gain. De brunette stond eerder nog met haar naam op de lijst van de cast, maar nu is deze opvallend genoeg ook weg… Ouch!

Barbie is na ruim een jaar alweer uitgekeken op haar nieuwe borsten. Ze wil daarom voor de tweede keer haar borsten laten vergroten. Ze zal nu nog even moeten wachten voordat ze opnieuw onder het mes kan. Ze moet tien dagen rusten, en dat gaat natuurlijk moeilijk met een baby. “Na de opnames van de derde realityserie gaan we een afspraak plannen bij Robert Schoemacher. Dus Barbie moet nog even geduld hebben”, aldus Jake, de manager van de realityster.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: