How to get: Mooie en strakke billen

14 december 2012

Beauty, Lichaam

Iedereen wil mooie billen. Iets kleiner dan die van Kim Kardashian, maar wel zo rond en mooi. En putloos. Gelukkig heeft bijna geen enkele vrouwen de perfecte kont, dus niets om voor te schamen. Wel kunnen we er natuurlijk iets aan doen om je bips wat steviger te krijgen. Kijk snel mee voor tips & tricks!

Wat voor billen willen we nou eigenlijk? Rond en vol, maar toch strak. Veel billen hebben wat putjes of striae, maar of je nou maat 34 of 42 hebt, strakke billen kun je met de juiste tips & tricks bereiken. Lees je mee?

butt workoutTips

  • Masseer je huid twee keer per week met een speciale borstel die goed is voor de doorbloeding. Je cellulitis vervaagt en je huid ziet er gezonder uit.
  • Scrub je billen twee keer per week met een grove korrel. Hierdoor zit de huid van je billen er snel mooier uit gaan zien.
  • Smeer je billen in met bio-oil. Hierdoor zal je merken dat je huid na ongeveer 6 weken er al beter uit gaat zien. 
  • Wil je je bilspieren echt aan het werk zetten? Wissel dan dagelijks van schoenen. Kies de ene dag voor stoere sneakers en de volgende dag: je hoogste en mooiste pumps. Kom maar op met die mooie billen!
  • Drink genoeg water. Minimaal 1,5 liter per dag! 
  • Zonder gezond eten zul je nooit strakke billen krijgen. Pas op met te veel suiker en vet. Iemand die veel vet binnenkrijgt, zal dit vet waarschijnlijk opslaan in zijn of haar billen. Probeer dus gezond te eten. Ga voor voldoende vitamines en vezels. Af en toe ongezond eten is helemaal niet verkeerd, maar probeer het met mate. 
  • Ga met de trap in plaats van met de lift. Traplopen is een hele goede manier om strakkere billen te krijgen. Je gebruikt hier immers echt je bilspieren voor. 
  • Ga elke dag een half uurtje fietsen, dit is erg goed voor je bilspieren. Pak dus niet de auto of de bus naar werk of school, maar lekker de fiets!
  • Om strakke billen te krijgen moet natuurlijk ook veel geduld hebben. Binnen een week zal je geen resultaat zien. Het krijgen van strakke billen is niet moeilijk, maar vergt vooral veel doorzettingsvermogen.

Oefeningen! 


Ben jij tevreden met je billen?

Advertenties
, ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: