Finally, Abercrombie & Fitch opent deuren in NL!

13 december 2012

(web)Shops, Fashion, Mode & Trends

Na lang wachten is het e-e-e-eindelijk zo ver: Abercrombie & Fitch is vanaf vandaag in Amsterdam geopend. Het is de eerste winkel van deze grote keten in Nederland, en wij kunnen ons geluk niet op! Heerlijk gespierde mannen bij de deur en beauty’s in de winkel. Ga dit weekend dus even langs en score wat leuks! 

Winkelen bij Abercrombie is voor jong en oud een hele belevenis, en dan natuurlijk vooral voor de vrouwen. Hoe fijn is het dat er bij de deur een rij met stoere mannen staat opgesteld, inclusief gespierde en ontblote bovenlijven? Menig vrouwenhart gaat hier harder van kloppen. En gelijk hebben ze!

Abercrombieandfitch

Helaas is deze keten in Nederland in verhouding duurder dan dat wij kennen uit bijvoorbeeld Amerika. Voor een vest of trui betaal je in ons land al snel 100 euro, terwijl je in Amerika hier misschien maar de helft voor betaald. Toch is het niet erg om alleen maar langs te lopen om te ‘kijken’ naar de ‘collectie’. Dus ben je binnenkort in Amsterdam? Neem dan snel een kijkje!

Adresgegevens
Abercrombie & Fitch
Leidsestraat 32-34
Amsterdam

Advertenties
, ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: