Fabeaulish.com zoekt: JOU!

11 december 2012

Lifestyle, Werk

Fabeaulish.com wil je iedere dag weer vermaken met de leukste artikelen over Fashion, Beauty & Lifestyle. De site groeit op dit moment erg hard en wij zijn daarmee natuurlijk ontzettend blij! Wij willen deze stijgende lijn voortzetten, maar daar hebben we jou wel voor nodig! Heb jij bijvoorbeeld een supergoed idee voor een artikel op Fabeaulish.com? Laat het ons dan weten en wie weet staat het artikel binnenkort op de site!

Idee

Denk aan een idee voor een leuke DIY’s, column of item voor de artikelen van Hot or Not. Maar ook als je een heftig reallife-verhaal hebt meegemaakt en je wil hierover (anoniem) geïnterviewd worden kun je ons mailen. Voor feedback en kritiek staan wij ook open, omdat wij een startende site zijn willen wij graag weten wat jullie anders willen zien. Alle leuke ideeën, feedback en kritiek kun je mailen naar Fabeaulish@gmail.com, en dan zullen wij er snel wat mee doen!

Veel liefs!

 

Advertenties
, ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: