Gossips van week #49!

9 december 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Jennifer Aniston en haar lover Justin Theroux krijgen volgens de laatste geruchten een baby. Het Amerikaanse blad In Touch durft met zekerheid te melden dat er een baby op komst is voor de twee tortelduifjes. Een insider beweert in het tijdschrift: “Jennifer is erg blij met de zwangerschap, maar zij durft het nog niet van de daken te schreeuwen omdat het nog erg pril is.” De 43-jarige Friends-actrice maakt zich vanwege haar leeftijd een beetje zorgen, daarom doet ze er alles aan om gezond te blijven.

jennifer aniston justin theroux

Twee presentatoren van een Australisch radiostation zijn er in geslaagd om de verpleegster van Kate aan de telefoon te krijgen. De zwangere prinses lag deze week in het ziekenhuis in Londen met een ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid. De dj’s deden zich aan de telefoon voor als koningin Elizabeth II en prins Charles. De ‘koningin’ zei dat ze Kate wilde spreken, maar omdat die lag te slapen, praatte de verpleegster haar bij over de toestand van de aanstaande moeder. En twee dagen na het telefoontje speelde er zich een groot drama af. De verpleegster van Kate heeft zelfmoord gepleegd. Of dit telefoontje ermee te maken heeft is nog niet zeker…

Tatjana Simic was donderdagavond het stralende middelpunt van de belangstelling tijdens de onthulling van haar cover van het kerstnummer van de Playboy. Tatjana is voor de dertiende keer naakt te bewonderen in Playboy, maar deze kiekjes pikanter dan ooit. “Deze shoot is spannender dan al die jaren ervoor. Mijn lichaam is veranderd. Het is geen kunst, niks intellectueels maar gewoon een prachtige blootreportage! Ik ben er trots op”.

Tatjana Simic2

Zangeres Rihanna (24) bewijst maar weer eens dat ze zich graag halfnaakt laat fotograferen.De ster uit Barbados heeft zich op de gevoelige plaat laten vastleggen met alleen een bh aan, een bontmuts op haar hoofd en een sigaar een glas wijn in haar hand. Na afloop plaatste Rihanna de pikante kiekjes op Twitter. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: