Gossips van week #48

2 december 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Jessica Simpson is in verwachting van haar tweede kindje. Jessica en haar verloofde Eric Johnson zijn door het dolle heen, ook al was de baby niet gepland. Jessica beviel zeven maanden geleden van haar eerste kindje: dochter Maxwell Drew. Jessica Simpson en haar lover Eric Johnson zouden in december in het huwelijksbootje stappen, maar de bruiloft wordt nog even uitgesteld. De zangeres is nu zo’n 10 weken zwanger.

Jessica Simpson 3

Demi Moore heeft een nieuwe man aan de haak geslagen. En wat zou de actrice nou moeten met iemand die even oude is? Daarom gaat ze opnieuw voor eentje die haar zoon had kunnen zijn. Demi heeft het volgens New York Post erg gezellig met de 26-jarige Vito Schnabel. Demi en haar nieuwe crush hebben elkaar een maand geleden ontmoet op het verjaardagsfeest dan Naomi Cambells vriend Vladimir. “Demi en Vito waren de hele avond samen aan het dansen en openlijk aan het flirten. Sindsdien brengen ze veel tijd met elkaar door.”

Het lijkt er sterk op dat Rihanna en haar ex Chris Brown weer terug bij elkaar zijn. Rihanna en Chris werden al zoenend en knuffelend op de gevoelige plaat vastgelegd na een concert in Frankfurt. Rihanna steunt Chris, die haar in 2009 mishandelde, momenteel tijdens zijn wereldtour. “Rihanna hield zich tijdens het concert op de achtergrond”, meldt een bron aanThe Sun. “Ze weet dat hij het druk heeft en daar kan ze uitstekend mee leven.” Alles lijkt erop dat de twee weer stapelverliefd op elkaar zijn.

Rihanna2

Justin Bieber heeft zijn fans tijdens een optreden héél blij gemaakt toen hij besloot zijn shirt uit te trekken. De zanger stond drie avonden achter elkaar in een uitverkochte Madison Square Garden in New York. Hij zat daar duidelijk lekker in z’n vel en het ontbreekt Justin in ieder geval niet aan zelfvertrouwen. Ben je benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze dan hier!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: