Gossips van week #47

25 november 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Jim Bakkum en vrouwlief Bettina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Lux. Het mannetje is donderdagochtend ter wereld gekomen. Het is het eerste kindje voor het stel, dat nu vier jaar samen is. Jim wil graag bij zijn vrouw en zoon zijn en zal de komende tijd zijn werk als presentator en musicalster even onderbreken. Klik hier voor de eerste babyfoto!

De hoogzwangere Lily Allen is flauwgevallen tijdens een dagje winkelen. De zangeres twitterde: “Ik ben net flauwgevallen in Harrods, dus ik moet nu even een tosti eten.” Al snel daarna liet de zangeres weten dat het weer goed ging, ze was in het warenhuis om kerstcadeautjes in te kopen. Ze verwacht in december haar tweede kindje.

Miley Cyrus heeft wel een heel bijzonder verjaardagscadeau gekregen. De Amerikaanse blondine was afgelopen vrijdag jarig en kreeg van dierenrechtenorganistie PETA een varkenentje genaamd Nora. PETA vond het schenken van een varkentje het perfecte cadeau voor een de actrice, omdat ze zoveel mensen aanmoedigt om dieren te helpen.” Miley kon het gebaar wel waarderen en was in de wolken met haar cadeautje. ”Oh mijn varkentje is zo schattig, dat ik haar bijna niet kan weerstaan. Nora is zo blij!,” liet ze op Twitter weten.

Het huwelijk van LeAnn Rimes en Eddie Cibrian zit volgens geruchten in slecht weer. LeAnn zou zich gedragen als een dramaqueen en daar is Eddie helemaal klaar mee. Dat meldt Radar Online. Het liefdeskoppel gaf elkaar in april 2011 het jawoord, maar zijn al een tijdje niet meer gelukkig samen. “Er lijkt een einde aan te komen. Hij kan niet meer tegen alle drama’s. Hij heeft gezegd dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft”, aldus een vriend van het koppel.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: