Movember: Snorry Nailart

20 november 2012

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

In november laten mannen over de hele wereld hun snor staan voor het goede doel. Wij vrouwen kunnen natuurlijk niet achterblijven met deze snortrend. Daarom lakken wij gewoon mooie snorretjes op onze gekleurde nagels. Kijk je mee voor wat inspiratie?

Elk jaar, in november, vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten staan, met als doel geld in te zamelen en aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen. In 2003 lieten mannen in Australië voor het eerst hun snor staan voor Movember. Sindsdien heeft de gezondheidsboodschap van Movember steeds meer mensen over de hele wereld bereikt. Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven, dus daarom vrolijken wij onze nagels maar al te graag op!

Wat vind jij van deze Snorry Nailart?

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Movember: Snorry Nailart”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: