Gossips van week #46

18 november 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Lindsay Lohan is er afgelopen week achter gekomen dat ze een halfzusje heeft van 17 jaar. De vader van de actrice heeft in het programma The Trisha Goddard Show een DNA-test ondergaan. Michael kreeg daar te horen dat hij de vader is van Ahsley, die hij verwekt heeft toen hij een kortstondige affaire had met Kristy Horn.

Het Nederlandse topmodel Lara Stone en acteur David Walliams krijgen een baby. “Fantastisch nieuws. Mijn prachtige vrouw Lara is zwanger. We krijgen een baby”, zo jubelt de acteur op Twitter. “Het wordt volgend jaar verwacht en we zijn dolgelukkig.”

De verjaardag van Leonardo DiCaprio is uit de hand gelopen door een ruzie tussen Robert De Niro en Jay-Z. Volgens de New York Post noemde de acteur de rapper ‘respectloos’. Volgens bronnen probeerde Jay-Z er nog met een grapje vanaf te komen, maar helaas. Vrouwlief Beyoncé moest uiteindelijk tussen de twee springen om een gevecht te voorkomen.

Het is Hulk Hogan wederom niet gelukt om zijn sekstape van internet te verwijderen. Deze week oordeelde de rechter wederom in het voordeel van Gawker, de uitgever van de sekstape. De rechter is van mening dat iedereen de beelden al heeft kunnen zien en dat er van de bescherming van de privacy totaal geen sprake meer is. Hogan sleepte de website enkele weken geleden voor de rechter. Hulk eist een slordige 100 miljoen dollar van Gawker.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: