Cake Pops: Hello Kitty

17 november 2012

Eten, Lifestyle

Tegenwoordig is creatief bakken erg populair. Cupcakes en taarten zijn er populair om te bakken, te bekleden en te versieren, maar wat dacht je van cake pops? Zorg wel dat je er een middag of avond voor hebt, want cake pops maken kost veel tijd. Kijk je mee naar het recept? 

Benodigdheden

  • Cake mix
  • Smelt chocolade topping
  • Frosting
  • Versieringen: hartjes, spikkeltjes
  • Stokjes
  • Schuim

Bereiding 

  1. Voor cake pops heb je een cake nodig. Het beste is om deze zelf te bakken. Je kunt zelf kiezen welke smaak je voor je cake wil: vanille, chocolade of juist een mix hiervan. Laat na het bakken van de cake deze volledig afkoelen.
  2. Wanneer de cake koud is kun je de cake verkruimelen. Het handigste is om de cake in stukken te snijden en ze vervolgens met je handen te verkruimelen. Uiteindelijk mogen er geen grote brokken cake meer overgebleven zijn.
  3. Volgens moet je de kruimels gaan mengen met een frosting. Met dit mengsel kun je cake balletjes gaan maken, of juist zoals deze pops in de vorm van Hello Kitty. Als je de vormpjes hebt gemaakt, dek ze dan af met plastic folie en leg ze voor een paar uur in de koelkast of een kwartiertje in de vriezer.
  4. Nu kun je eindelijk echt beginnen. Steek de stokjes in de balletjes, daarna kun je zelf kiezen hoe je ze gaat versieren. Voor Hello Kitty gaan we voor witte gesmolten chocolade. Dip de balletjes hierin en laat ze droog worden. Maak daarna met de spikkeltjes en hartjes, oogjes, een neusje en een strikje. Et voila, mooie Hello Kitty cake pops!

Have Fun! 

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: