Beau (36): ‘Niemand weet van mijn geheime leven af’

Dat ieder huisje zijn kruisje heeft weet natuurlijk iedereen wel. Maar niemand zou dat verwachten van het gezin van Beau. “Ik weet al heel mijn leven dat ik lesbisch ben, toch heb ik ervoor gekozen om te trouwen en kinderen te nemen”. Lees hier haar heftige verhaal!

“Zodra ik in de puberteit kwam viel mij op dat ik nooit zenuwachtig werd van jongens, maar juist van meisjes. Op mijn veertiende was ik dan ook voor het eerst verliefd op een klasgenootje. Ik heb het haar, of iemand anders in mijn klas, nooit verteld. Ik schaamde me er ontzettend voor. Ik kom uit een familie waar het gewoon logisch is als een man met een vrouw gaat trouwen. Man met man of vrouw met vrouw snappen ze niet, dus ik wist niet beter dan dat ik ‘anders’ was.”

“Rond mijn achttiende experimenteerde ik weleens met meisjes in Amsterdam. Ik ging expres altijd naar de stad toe, want daar kwamen de mensen uit mijn kleine Brabantse dorp toch niet. Zo had ik dus een heel geheim leven. Ik voelde me alleen in Amsterdam op m’n gemak. Zodra zo’n weekend was afgelopen, en ik naar huis moest, voelde ik me weer slechter en moest ik mijn masker weer op.”

“Rond mijn 25ste begon het mensen op te vallen dat ik nooit vriendjes had. Ze maakten dan altijd grapjes als: ‘Beau de lesbeau’ en ga zo maar door. Ik lachte altijd maar mee, maar diep van binnen deed het pijn. Omdat het voor mijn familie en vrienden een echte no go was en is, heb ik het dus nooit tegen iemand gezegd. Ik kon in die tijd goed opschieten met een jongen die mij ontzettend leuk vond. Hij deed alles voor me en ik besloot, lesbisch of niet, voor hem te gaan. Zo zou de omgeving denken ‘ha, eindelijk aan de man’, en ik wilde ze maar al te graag dat ongelijk geven.”

“Ik heb mijn gevoelens in die tijd uitgeschakeld. Ik was ontzettend blij met zo’n man, maar verliefd? Echt niet! Toch besloot ik te trouwen en na het huwelijk kwamen er zelfs twee mooie kinderen. Ik heb er dus echt voor gekozen om mijn geaardheid te onderdrukken. Ik denk dat wanneer ik in Amsterdam was opgegroeid ik een heel ander leven had gehad, dat weet ik eigenlijk weer zeker±”

“Nu mijn kinderen wat ouder zijn, ga ik zo nu en dan weer eens naar Amsterdam terug. Mijn man weet hier niets van. Hij denkt altijd dat ik bij een vriendin logeer, maar stiekem hang ik dus lekker de pot uit in de stad! En dat vind ik heerlijk. Alleen zo kan ik met dit grote geheim rondlopen…”

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: