Gossips van week #45

11 november 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Adele is niet van plan ooit aan een dieet te beginnen, behalve als haar gewicht haar seksleven gaat beïnvloeden. Dat schrijft de 24-jarige zangeres in haar nieuwe boek Adele: The Biography. Ze schrijft dat ze niets van het commentaar op haar gewicht aantrekt: “Reacties over mijn gewicht doen mij niets. Ik voel me prima en zal alleen afvallen als mijn gewicht effect heeft op mijn gezondheid of seksleven. Wat het nu niet doet.”

Thomas Berge (22) en zijn liefje Myrthe Mylius (27) verwachten een kindje. “We hebben net een echo gehad en alles is goed. Ik heb zelfs de handjes en het hoofdje gezien. De baby is gepland en we zijn door het dolle heen”, aldus de zanger. De ouders in spé weten nog niet of ze een zoon of dochter krijgen. “Dat willen we wel weten, maar het is nog maar de vraag of we dat met iedereen zullen delen…”

Matthew McConaughey stond altijd bekend als surfgod, maar nu is er weinig meer van hem over. De acteur is veertien kilo afgevallen voor zijn rol als smokkelaar met HIV in de film The Dallas Buyer’s Club. Benieuwd naar zijn nieuwe look? Bekijk hier de foto’s!

Het is over en uit tussen Justin Bieber en Selena Gomez. “Selena heeft er een week geleden een punt achter gezet”, vertelt een vriend van het stel aan E! News. “Ze hebben allebei zo’n druk werkschema, dat ze amper tijd voor elkaar hebben. En Selena raakte het vertrouwen in de zanger langzaam kwijt.”Deze week werd de zanger ‘betrapt’ terwijl hij backstage bij een show van Victoria’s Secret stond te flirten met het jonge model Barbara Palvin.

Advertenties
, ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: