Weekendtip: Alleen maar nette mensen

9 november 2012

Events, Lifestyle

Dit weekend is de weersverwachting niet zo best, dus hoogtijd om met je familie en vrienden lekker naar de bioscoop te gaan! Wat dacht je van de film ‘Alleen maar nette mensen’, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsjes. Ben je benieuwd naar de film? Bekijk hier het verhaal en de trailer! 

David Samuels komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak als Marokkaan aangezien. Hij is een man met een opmerkelijke missie: Het vinden van een ‘ghetto queen met grote tieten en dikke billen’. Zijn ouders en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?

Trailer

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: