Gossips van week #43

28 oktober 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Lieke van Lexmond heeft nog steeds een speciaal plekje in haar hart voor haar ex Mark van Eeuwen. Lieke sluit een hereniging met Mark dan ook niet uit. “Je hoort mij niet zeggen dat we nooit meer bij elkaar kunnen komen”, zegt de presentatrice in Grazia. “We zijn supergek op elkaar en de liefde tussen ons is er altijd gebleven, absoluut. Maar hoe het precies zit, daar heb ik geen antwoord op, echt niet.”

Chris Brown zou op het punt staan om Rihanna ten huwelijk te vragen. Dat beweert het Britse tijdschrift Look. Ronald Fenty, de vader van Rihanna, liet eerder al doorschemeren dat hij een huwelijk tussen zijn dochter en Chris wel ziet zitten. Ondanks het feit dat Chris Rihanna in 2009 bont en blauw sloeg, vindt Ronald dat Chris de ideale schoonzoon is.

Eva Longoria (37) en Mark Sanchez (25) hebben het niet lang met elkaar kunnen uithouden. De Desperate Housewives-actrice en de American football quarterback hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat bevestigt een een goede bekende van Eva aan People. “Eva en Mark zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Ze hebben geen ruzie.” Who’s next?

De 21-jarige Bryce Chandler Hill, die hoopt door te breken als model, beweert dat hij al ruim een jaar een affaire heeft met Joe Simpson (54), de vader van Jessica Simpson. Eerder deze week beweerde The National Enquirer dat Joe uit de kast is gekomen. Na een huwelijk van ruim dertig jaar gaat hij scheiden van zijn vrouw Tina. Bryce zou via een vriend van Jessica in contact zijn gekomen met de familie Simpson. Hij zou Joe gebruiken om hogerop te komen in de modellenwereld.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: