Annemarie (30): “Ik heb mijn hele huwelijk al een minnaar”

Eeuwige trouw beloven, het blijft moeilijk. Veel stellen gaan uiteindelijk scheiden omdat er een ander in het spel is, of omdat het gewoon niet meer gaat. Annemarie is een liefhebbende vrouw, met een groot geheim: ze had voor haar huwelijk al een minnaar. Lees hier haar verhaal.

Annamarie leerde haar man, Daan, kennen toen zij een 16-jarige puber was. “Ik zat in de vierde klas van de Havo en was ontzettend verliefd op hem. Na het eindexamen gingen we allebei in Amsterdam studeren en ook tijdens mijn studie communicatie bleef onze relatie standhouden. In het laatste jaar van mijn studie gingen we zelfs samenwonen in een knus appartement.”

“We hadden fijne jaren samen, maar naast fijn ook erg… saai! Ik had het gevoel dat ik iets miste. Uitgaan deden we wel, maar altijd samen. We zaten dus altijd op elkaars lip, terwijl ik juist die vrijheid nodig had. Na een relatie van ruim 9 jaar was ik stiekem wel toe aan aandacht van een andere man. Wanneer ik mijn vriendinnen hoorden praten over hun wilde nachten wilde ik dat ook, alleen durfde ik daarvoor echt mijn relatie niet op te geven. Op een dag was Daan ziek en ik besloot die avond met een vriendin uit te gaan. Ik kreeg zo veel aandacht, dit was ik in al die jaren helemaal niet gewend. Zo ook van die ene leuke jongen…”

“Ik had Aaron al vaker naar mij zien kijken, ook toen ik met Daan in die bar kwam. Hij liep naar me toe en vroeg of ik een drankje wilde. We hadden het zo erg naar onze zin dat we om 5 uur ’s ochtends de kroeg werden uitgegooid. Dat Daan toen al een aantal keren had gebeld om te vragen waar ik bleef negeerde ik maar… Aaron en ik wisselden telefoonnummers uit en gaven elkaar een onschuldige kus op de mond.”

“Vanaf de ochtend daarna bleven de sms’jes maar binnenstromen en al snel spraken we in het geheim af op de donderdagen, wanneer ik een vrije dag had en Daan aan het werk was. Van het een kwam het ander. Ik voelde me zo fijn bij Aaron. Vanaf het begin was ik eerlijk tegen hem: ik deed het alleen voor de aandacht die ik miste in mijn relatie. Maar Aaron vond dat geen probleem, hij wilde geen relatie.”

“Nadat ik op een dag terugkwam van Aaron zat Daan aan de keukentafel. Hij werd emotioneel, dus ik dacht dat hij het wist. In plaats van dat, ging hij huilen en vroeg hij mij ten huwelijk. Het was zo’n mooi, maar ook heel dubbel gevoel. Ik zei wel ja, maar wilde ik dit ook wel echt? De tijd daarna kwam alles in een sneltreinvaart, ik had niet eens tijd om na te denken wat ik nou echt wilde. Voor dat ik het wist was ik getrouwd.”

“Ik ben nu ondertussen al 14 jaar samen met Daan, waarvan 5 jaar getrouwd. Ik heb nog steeds mijn minaar Aaron die ik wekelijks zie. Alleen zo ben ik echt gelukkig. Niemand weet ervan, alleen Aaron en ik, en zo houden we het ook. Niemand zou het waarschijnlijk kunnen begrijpen…”

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: