Gossips van week #42

21 oktober 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn getrouwd! De twee hebben vrijdag hun liefde voor elkaar bezegeld in Italië. “Het is fantastisch om getrouwd te zijn. De ceremonie was mooi en het was heel speciaal om omringd te zijn door onze familie en vrienden”, zo laat het kersverse echtpaar weten aan People. De twee verloofden zich afgelopen kerst en zijn nu ruim vier jaar samen.

Britney Spears schoor een aantal jaar geleden niet voor niets haar hoofd kaal. De zangeres zou bang zijn geweest dat haar lokken getest zouden worden op drugs. Dit beweerde haar ex-manager Sam Lutfi deze week tijdens een rechtszaak tegen Britney. Hij verklaarde dat de zangeres speed gebruikte en destijds een overdosis nam. Gelukkig gaat het nu weer veel beter met Britney. Ze tekende vorige week nog een contract voor 15 miljoen dollar voor het nieuwe seizoen van X-Factor.

Afrojack mocht woensdagavond dan wel het Amsterdam Dance Event openen, hij moest dit wel zonder zijn vrienden doen. De populaire dj stond met zijn eigen show in Paradiso. Hij was zeer tevreden over de show, op een puntje na. De dj schreef op Twitter:  “Bedankt Paradiso voor het geweldige personeel, maar alsjeblieft, ontsla de idioot die bij de deur mijn vrienden niet binnenliet.”

Britt Dekker is verliefd. De blondine heeft haar hart verloren aan PowNews-verslaggever Mark Leene. De blondine nam haar nieuwe lover mee naar de uitreiking van de Gouden Televizier Ring. Zie hier de foto van de twee tortelduifjes!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: