Marilou (25): ‘Ik ben verliefd op mijn zwager’

Verliefd zijn is meestal een ontzettend fijn gevoel, maar wat als je verliefd bent op iemand die totaal onbereikbaar is? Marilou is al jaren verliefd op haar zwager. ‘Soms weet ik niet meer wat ik ermee aan moet. Geen enkele andere man is namelijk zo leuk…’ Lees hier haar verhaal!

“Vroeger had ik altijd wel wat vriendjes hier en daar. Mijn vijf jaar oudere zus niet, zij ging gelijk op zoek naar de ware. ‘Waarom tijd verspillen aan scharrels als zij toch niet serieus zijn?’, zei mijn zus altijd. Vier jaar geleden belde ze mij op dat ze iemand aan mij wilde voorstellen, want dit was volgens haar de ware.”

“Een paar dagen daarna was de ontmoeting, ik zag hem staan en mijn mond viel open van verbazing. Wat een knappe man! Oke, ik weet dat je niet gelijk op het uiterlijk af moet gaan, maar toen hij ging praten… Dat accent, z’n woordkeuze, z’n leuke en humoristische opmerkingen. Ik was heel erg blij voor mijn zus, ik gunde het haar ook echt, maar ik was vanaf dag één al jaloers op haar. Waarom had ik niet zo’n leuke man?”

Daarna zag Marlou de lover van haar zus minimaal een keer per week. “Hij kwam mee naar verjaardagen, op bezoek bij mijn ouders en kwam ook langs wanneer mijn zus naar mij kwam. Het was vanaf het begin al duidelijk dat dit een blijvertje was. Hoe vaker hij langs kwam, hoe leuker ik hem ging vinden. Na een aantal maanden moest ik goed nadenken, ik leek wel verliefd…”

“En nu, vier jaar later, is dit gevoel er nog steeds. Soms denk ik dat ik het hem gewoon moet vertellen, en dan hoop ik natuurlijk stiekem dat hij hetzelfde voor mij voelt, maar ik denk dat dit alleen in een grote droom kan gebeuren. Als ik het zou zeggen komt er sowieso een grote ruzie in de familie. En als hij mij echt leuk zou vinden had hij dat vast ook al eerder aangegeven.”

“Voor mij blijft het moeilijk. Ik ga wel uit en heb af en toe een date, maar niemand kan tippen aan mijn zwager. Elke keer ben ik na één date alweer afgeknapt. Hopelijk ga ik ooit iemand vinden die wél net zo leuk is, anders blijf ik maar de eeuwige vrijgezel met een eeuwige crush op de vriend van mijn zus…”

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: