Gossips van week #41

14 oktober 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Ja ja… Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van. Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Rihanna neemt de uitspraak ‘Sex sells’ wel erg serieus. Voor haar nieuwste album Unapologetic is de zangeres uit de kleren gegaan. Vanaf 19 november is haar nieuwe album te koop. Kun je niet meer wachten op de topless foto? Bekijk hem hier!

Brad en Angelina zijn al ruim zeven jaar bij elkaar, maar doen er nog steeds alles aan om hun relatie zo spannend mogelijk te houden. Volgens The Sun heeft het stel op hun Franse landgoed een blokhut laten bouwen, en nee het is er niet zo maar één… Ze noemen het hun ‘persoonlijke liefdesgrot’. Er zou namelijk o.a. een seksschommel hangen, een rond bed en een grote kist voor speeltjes staan. Foei, Brangelina!

Taylor Swift is lang niet zo onschuldig als zij eruit ziet. Ze zou haar vriend namelijk hebben bedrogen met zijn bloedeigen neef! Het gerucht gaat dat de zangeres de bloemetjes heeft buiten gezet met Patrick Schwarzenegger – juist, zoon van… En erg privé was het niet: het gebeurde terwijl ze op een familiefeestje waren. Ze waren daar duidelijk not amused over!

Leonardo DiCaprio heeft tijdens de opnames van zijn nieuwe film Wolf of Wall Street zijn billen verbrand. De acteur had zich uitgekleed voor een naaktscène. Toen hij neerplofte op de plek om te beginnen gilde hij het uit. De cameralichten hadden de plek opgewarmd tot een wel erg hoge temperatuur. Gelukkig was er snel een verpleegster bij die zijn billen insmeerde met een zalfje…

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: