Zo blijft het spannend!

9 oktober 2012

Lifestyle, Seks

Des te langer je bij elkaar bent, des te saaier het vaak wordt in bed. Het is van ‘Kom maar op!’ naar ‘Vooruit dan maar weer…’ gegaan en dit is zeker geen goed teken voor je relatie. Maar op welke manier blaas je jullie seksleven weer in de goede richting? Vier lezeressen biechten hun geheim op.  

Chantal (29): “Mannen houden nou eenmaal van een beetje vunzige praat. Niet alleen in bed, ook daarbuiten. Stuur bijvoorbeeld je vriend tijdens zijn werk een smsje met een uitdagende tekst. Doe dat die dag een paar keer en je zal zien dat je de spanning daarmee al opbouwt. Je zal zien dat wanneer jullie thuis komen van werk, de spanning niet meer te houden is. Succes gegarandeerd!”

Jade (23): “Ik heb nu al vijf jaar een relatie met mijn vriend en ook wij merken dat de spanning in de jaren wel anders is geworden. Daarom gaan we eens in de twee maanden een weekendje weg. We zoeken een leuke stad uit en genieten daar dat weekend van elkaar.

Maike (24): “Zorg altijd dat je een mooi lingeriesetje aan hebt. Tuurlijk zit die oude huidkleurige bh in combinatie met die oma onderbroek met gaten het lekkerst, maar je man wordt daar ook echt niet blijer van. Doe net voordat hij thuis is van werk een mooi setje aan. Je voelt je daarin op en top vrouw en hij vindt je sexy! Je zal zien dat alleen daardoor al jullie seksleven een oppepper krijgt.”

Ellen (27): “Tegenwoordig heeft iedereen het maar druk, druk en druk. Ook in een relatie. Je moet soms echt je agenda erbij pakken en kijken wanneer je tijd hebt voor elkaar. Kras eens in de zoveel tijd een hele dag door in je agenda en wees er voor elkaar. Slaap heerlijk lang uit, ga samen in bad, kijk relaxed een filmpje en maak het daarna gezellig in bed. Een relatie heeft gewoon zo nu en dan qualitytime nodig.”

Heb jij nog een goede tip?

Advertenties
, ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: