Gossips van week #40

7 oktober 2012

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Ja ja… Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen ze er ook wat van. Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze nieuwe wekelijkse rubriek. Enjoy! 

The Voice of Holland- jurylid Roel van Velzen wordt opnieuw vader. De vrouw van de populaire zanger is op dit moment 3 maanden zwanger. Ze hadden al een zoontje van 7 maanden, Laut. We kunnen dus wel zeggen dat de twee de smaak te pakken hebben!

Diverse bronnen beweren dat Kim Kardashian en haar lover Kanye West uit elkaar zijn. De twee zouden te veel ruzie hebben over onder andere Kim haar kledingstyle. Ook zien de twee celebrities met hun drukke agenda’s elkaar veel te weinig zien. We zullen het binnenkort merken of de twee echt niet meer met elkaar kunnen. Wordt vervolgd!

Wij zijn zelf nog altijd in shock van dit nieuws: Johnny de Mol wil trouwen! Wat? Johnny? Trouwen? Yes… Door zijn liefde voor K3-zangeres Josje Huisman is de playboy helemaal omgeslagen. Hij wil trouwen, en snel ook! Hoe lang zal Josje het met hem uithouden, en andersom? Wij zijn benieuwd!

Ook deze week is er weer een sekstape uitgelekt. Deze keer is het er een van Hulk Hogan. In de pikante video deelt de worstelaar de lakens met Heather Clem, de ex-vriendin van Hulk z’n beste vriend. Auw!

Mariah Carey is doodsbang voor Nicki Minaj. Tijdens de opnames van American Idol hadden de twee een grote woordenwisseling gehad met elkaar. Na de opnames zou Nicki tegen verschillende mensen hebben gezegd: “Als ik een pistool zou hebben, dan had ik die b*tch vermoord.” Nou, nou… Hopelijk houden deze diva’s het toch nog een beetje gezellig met elkaar!

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: